Om oss

Det började för snart 30 år sedan… och på den vägen är det. Eller vägen och vägen förresten – Stigen är nog ett lämpligare uttryck. Som yrkesjägare och fotograf gav vi oss ut på spännande jaktäventyr i Norden. Efter drygt 100 TV-program och dubbelt så många jaktfilmer, så tänkte vi dela med oss av våra erfarenheter. Vi träffades en vacker dag på en lokal TV station i Örebro. Thomas med ett genuint jaktintresse sedan tidiga barnsben och Mikael med ett brinnande intresse för TV-produktion. Två världar möttes och några månader senare var den första serien kallad Dianas Stigar klar för visning. Sedan dess har mycket vatten runnit under ån.

För många är de skogsstigar vi tillsammans vandrat, krupit, ålat, sprungit och torkat svetten ur pannan på under alla möjliga svenska jaktäventyr. Andra gånger har vi stått timmar på pass eller gått i fjällvärlden i isande vindar och extrem kyla. På Dianasstigar.se är målsättningen att vi ska erbjuda jaktfilm av hög kvalitet. Utöver det vill vi som en bonus låta er få bra erbjudanden från oss och våra samarbetspartners i form av kvalitativa produkter som förenklar ditt jägarliv.

Målsättningen med våra filmer har aldrig varit att visa enbart ”coola” skottsekvenser. Detta av den enkla anledningen att det inte är så jakt går till i verkligheten. Vi vill försöka skildra jakten från skott till gryta. Jakt är mer är bara skott – Mycket mer. I slutändan kan du servera ett gott, klimatsmart, hälsosamt viltkött på middagsbordet – En maträtt med en story.

Här hittar du också Thomas bästa tillvaratagningstips gällande viltet, från urtagning till finstyckning. Filmerna passar också utmärkt att använda inom utbildningarna till jägarexamen och för dig som precis ska börja din jaktliga karriär. Som kursledare och arrangör får du helt fritt använda vår sida och våra filmersom ett kurshjälpmedel.

Nu återstår bara att hälsa er varmt välkomna till Dianas Stigar.